Новата година на кралското семейство

След като традиционно се събраха на коледа в имението Сандрингам, членовете на кралското семейство се заеха с подготовката на новогодишния празник. Този път обаче всяка семейна двойка празнува на различно място от останалите.

Кралица Елизабет и съпругът ѝ, принц Филип, останаха в имението Сандрингам, където посрещнаха новата година със семейни гости в спокойна и изискана обстановка.

кралско семейство
Снимка: Getty

Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол - Камила Паркър-Боулс, прекараха новогодишната нощ в имението Балморал в Шотландските планини. Това е любимото място за отдих на двойката, където тя прекара и медения си месец през 2005 г.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца посрещнаха новата година в дома на родителите на херцогияната в графство Бъркшър. Към празненството се присъедини и семейството на Пипа Мидълтън, сестрата на Кейт.

кралско семейство
Снимка: Getty

След пищната си сватба и новината за предстоящо бебе принц Хари и Меган Маркъл заложиха на дискретно семейно посрещане на 2019 в чужбина. Двамата не пожелаха да разкрият къде точно ще се усамотят за празника, но според британските медии най-вероятно са празнували Нова година в Монако.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти