Нова сцена за Кейт Уинслет

Великолепната Кейт на тазгодишната церемония по връчването на наградите "Златен глобус"
Снимка: Getty/Guliver

36-годишната британската актриса Кейт Уинслет ще дебютира на театралната сцена, съобщават редица медии на Острова.

Носителката на "Оскар" разговаряла многократно с режисьора Дейвид Хеър, за да поставят пиесата Skylight и след тримесечни преговори изглежда Кейт вече е готова да се включи в проекта.

"Тя много хареса постановката и най-вероятно ще играе в нея", съобщи запознат източник. Според информациите, обаче, все още има "някои препятствия от личен характер", които може да попречат на Уинслет да стане част от екипа на пиесата. Не е ясно и дали  Кейт ще успее да пренареди безкрайните си професионални ангажименти в киното.

"Може да настъпи промяна, засега пътят пред нея е чист да направи Skylight, но няма 100-процентова гаранция за това", разкри източникът пред в. "Дейли Мейл". Все още не е решено дали пиесата ще се играе в Лондон или на Бродуей.

Сюжетът разказва историята на известен ресторантьор, който среща своя бивша приятелка и започва връзка с нея, докато все още е женен.

Да припомним, че на последната церемония "Златен глобус" актрисата спечели статуетката в категорията "Най-добра актриса в минисериал" за телевизионната поредица "Милдред Пиърс".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти