Нова роля в живота на Джейн Фонда

Зашеметяващата Джейн Фонда по време на миналогодишния кинофестивал в Кан
Снимка: Getty/Guliver

74-годишната американска актриса Джейн Фонда в момента води преговори, за да се включи в състава на филма Тhe Butler ("Икономът"). Според  щатското списание "Варайъти" (Variety) режисьорът на лентата Лий Даниълс (познат ни от драмата Precious) без колебание се е спрял на Фонда, която да изиграе образа на бившата първа дама на САЩ Нанси Рейгън.

В момента, обаче, двукратната носителка на "Оскар" все още обмисля предложението. Сюжетът на кинопродукцията разказва историята на Юджийн Алън, който е бил иконом в Белия дом на осем президенти за периода от 1952 г. до 1986 г. В неговата роля най-вероятно ще се превъплъти друг носител на "Оскар" Форест Уитакър, а съпругата му пък ще бъде интерпретирана от Опра Уинфри.

В ролите на бившите американски президенти Линдън Джонсън (с мандат от 1963 г. до 1969 г.) и Ричард Никсън (управлявал от 1969 г. до 1974 г.) най-вероятно ще видим Лиъм Нийсън и Джон Кюсак.

За ролята на Джаки Кенеди се спряга американската актриса с украински корени Мила Кунис, а Хю Джакман преговаря за образа на един от двамата американски президенти Дуайт Айзенхауер или Джон Кенеди.

Да припомним, че последната филмова роля на Джейн Фонда бе във филма Georgia Rule, излязъл на екран през 2007 г..

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти