Ники Кънчев: „За едни има много, за други – много малко“

През последните две десетилетия той е на фокуса на нашето внимание и на него дължим някои от най-вълнуващите моменти в българската телевизия

През последните няколко години Ники Кънчев беше извън екран, но не и извън професията. Той е готов да възкликне: „Аз не съм водещ, аз съм журналист“.

„Със сигурност животът ми можеше да се развие и по различен начин“, споделя той пред Мон Дьо специално за зрителите на NOVA. 

Има много неща, с които се гордее в професионален план. Никога не би простил предателство и неблагодарност. Най-важният съвет, който получава, е да живее така, че да е достоен спрямо другите.

Съдбата го сблъсква с големи загуби, най-непоносимата от които е загубата на дъщеря му Криста. Днес се старае да бъде добър баща и да събуди съпричастност и любов към спорта. 

„Един от страховете ми е, че няма да ми стигне времето. Да прекарам време с Мари-София. Искам да я видя как ще разцъфти като жена, как ще се реализира...“ 

От жената до него – Даниела, се научава на стил и обноски, как да не губи концентрацията си и да не се задълбочава в безмислени детайли.

Трогателните съвети на едно дете към неговите родители

„Аз съм лоялен играч. Аз съм човек на NOVA. Аз съм възпитал водещи в NOVA. Аз съм от NOVA. Разбира се, бих отишъл и на други места, гостувал съм на други места. Моят дом е NOVA. Затова е „голямото завръщане“ в тази форма.“

Да, edna легенда за завръща! Със тарта на новия телевизионен сезон Ники Кънчев става лице на най-новото предаване в българския ефир.

„За разлика от „Стани богат“ и другите формати, тук има надграждане. Страшна динамика, много пари и възможност за загуба.“

Гледайте „Голямото преследване“ тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.

Разкажи ни за деня ти и виж кой български сериал трябва да гледаш

Вижте целия разговор във видеото горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти