Неустоими предложения и тревожни съмнения в "Откраднат живот: Антитела"

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Опасно близки отношения, задкулисни игри и догадки ще завладеят лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“.

Нора ще направи неочаквана крачка към Фотев, която ще изненада дори и самия бизнесмен. Действията й ще предизвикат поредица от ситуации, които ще изострят отношенията.

откраднат живот
Снимка: NOVA

На доктор Тасев ще му се наложи да се изправи пред различни въпроси от страна на своите колеги, които ще поставят под съмнение бъдещето му като директор на болницата.

Дали Борис ще бъде освободен или ще остане за дълго встрани от случаите на „Св. Анастасия“, зрителите ще разберат в предстоящите епизоди по NOVA.  

откраднат живот
Снимка: NOVA

Случаят с доктор Наков ще привлече вниманието на медиите, които ще дадат повод за обществена дискусия. Вратите на болницата ще бъдат прекрачени от журналист, който ще зададе неудобни въпроси и ще остави различни отговори и съмнения за извършеното посегателство над лекар и случая с директора на болницата.

Междувременно Кая ще научи неочаквани новини за Христо по време на гостуване на доктор Огнянова и доктор Карагьозов. Разговорът с младото семейство ще ескалира, а в развръзката на вечерта ще се намеси Хаджихристев.

откраднат живот
Снимка: NOVA

Дали младият лекар ще намери път към сестра Райкова? Кои ще бъдат критичните теми в болницата? – зрителите ще научат в „Откраднат живот: Антитела“ тази седмица от 20:00ч. по NOVA.  

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на Откраднат живот във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти