Неустоима и истинска на 65: Мишел Пфайфър очарова всички с тази снимка без грим

Както много популярни личности, Мишел Пфайфър често използва своя профил в Instagram, за да покаже бляскавите си визии от червения килим и специални събития.

Звездата от "Опасен ум" обаче не се притеснява да показва и естествената си красота в различни домашни видеоклипове и снимки.

Последното ѝ напълно непринудено селфи без грим накара много от нейните над три милиона последователи да се възхитят на това как изглежда актрисата на 65.

Ослепителна на 65: как се промени Мишел Пфайфър през годините

Обявена за най-хубавата жена в света от списание People през 1990 г., красотата на Мишел Пфайфър определено се е запазила през годините. А смелостта ѝ да се покаже без филтри и тонове грим може да вдъхнови много жени по света да приемат естественото остаряване.

Мишел Пфайфър
Снимка: Getty

В интервю за Oprah Daily през октомври 2019 г., Пфайфър коментира въпроса така:

„Идва момент, при който човек е съгласен да изглежда добре за възрастта си, вместо да [се стреми] да изглежда млад за възрастта си. И аз го достигнах.“

Тогава Мишел сподели категорично, че вече не усеща същия натиск, който е имала преди.

И нейната любов към себе си е нещо, което феновете ѝ определено оценяват. Под последния ѝ пост всички похвалиха естествения ѝ външен вид. С публикацията от 21 март Мишел отпразнува началото на новия сезон:

„Честита пролет на всички!“, написа тя.

На снимката Мишел се усмихва непринудено и изглежда напълно натурално, като снимката привлече вълна от похвали. Ето и някои от тях:

„Мишел, страхотен е автентичният ти външен вид! Очите ти са толкова искрящи“
„Ти си една от трите най-красиви жени на планетата.“
"Все още красавица. Времето не оставя следа по теб."

30 звезди, които се показаха без грим

Пфайфър стана обект на възхищение в социалните мрежи с друго селфи и миналата година. През август 2023 г. тя сподели снимка сив суитшърт, като изрази благодарност към феновете си:

„3 милиона последователи. Благодаря на всички ви, че сте с мен тук!!"

Снимките на Пфайфър с натурално лице и удобни домашни дрехи се превърнаха в огромен хит сред всички, които я подкрепят и обожават от десетилетия.

Миналата година Мишел отбеляза 30 години брак със съпруга си Дейвид Е. Кели. 

"30 години блаженство", написа тя към поста си тогава.

Освен че е една от най-известните холивудски актриси, Мишел Пфайфър е горда майка на две пораснали деца – 30-годишната осиновена дъщеря на име Клаудия Роуз Пфайфър и 29-годишния Джон Хенри Кели, когото споделя със съпруга си Дейвид. Децата ѝ всъщност са основната причина актрисата да прекара няколко години извън шоубизнеса и киното преди време.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти