Не мога да си представя живота с друг: Лилия Маравиля за това какво е да обичаш италианец

Тази събота в рубриката "Тук и сега"  на предаването "Събуди се" гостува красивата и талантлива Лилия Маравиля. Актрисата покани водещата Деси Банова-Плевнелиева на доста необикновено за една актриса място - боксовия ринг - и разкри как е открила, че този спорт я зарежда много. 

В откровеното интервю Маравиля сподели още какво място заемат в сърцето ѝ дъщеря ѝ Паола и съпруга ѝ - италианецът Лука, как продължава живота си след загубата на родителите си и кое е най-голямото чудо в живота ѝ.

"Родена съм във Варна. От много мъничка съм самостоятелна. Още на 1 годинка са ме дали на седмична детска градина. След това ми сложиха ключа на врата и тръгнах на забавачка близо до вкъщи. От малка играех роли. Във втори клас учителката ми е забелязала артистични наклонности. Заведе ме в театъра, имаше изпити за детска школа. Оказах се на трети тур и ме приеха. Това беше най-щастливият момент в живота ми", разкрива тя.

Казва, че в живота си наистина има късмет. "Имам брат, който е по-голям от мен, 9 години. Той беше човек, който винаги много ме строява, въобще той ме възпита основно. Много го обичам, имаме много силна връзка. Той винаги ми е казвал, "Ах, ти, ти си родена под щастлива звезда. Аз викам "Защо бе, батко?". "Ми погледни бе, ти имаш даже тука на челото си звездичка." Истината беше, че аз наистина имах бяло петънце, което беше като звездичка на челото, после си изчезна", разказва Лилия. 

Има ги обаче и онези моменти, които изпитват, но и каляват духа. 

"Аз имах много моменти, в които наистина нямах много работа, нямах роли, нямах предложения, тогава и кино нямаше, не ме снимаха. И аз мислех, че не ставам за тази професия. И много се бях замислила дали да продължа. Обаче тази професия изисква характер. И аз много се радвам, че точно моите, нашите учители ни научиха на това, че трябва да имаш характер и трябва да можеш да издържиш на всичко."

Маравиля минава през труден период и в личен план. Тя губи майка си малко след като се сбогува и с баща си. Споделя, че тази болка няма как да отмине. "То е неизбежно. За съжаление, това се случва на всички ни. Най-добре е, когато, как да кажа, тези неща в семействата идват по логичния ред, защото, нали, има и едни други трагедии, които са много по-страшни", казва тя. 

Лилия Маравиля разкрива, че има много силна връзка с дъщеря си. "Тя вече е доста самостоятелна. Аз съм я оставила да върви по своя път, защото това е много важно", казва тя.

Казва също, че в семейството им никога не е скучно, благодарение на прекрасния мъж до нея - Лука. 

"Аз знам, че това е моят човек. Просто това знам. Сега дали е романтик? Ами не. Той е изключително интелигентен човек, със страхотно чувство за хумор. [...] Много е весело, защото всички сме ненормалници вкъщи. Той с неговия темперамент, от който аз много съм откраднала. Вече и аз съм италанка, и аз крещя, и аз съм на скалата от 10 до 0. Паола е същата, кучето ни също. Въобще вкъщи е много весело, много забавно. Не мога да си представя живота с някакъв друг, по-скучен и сериозен мъж".

Чуйте още от вълнуващото интервю с Лилия Маравиля във видеото.

Топ 10 на най-сексапилните млади актриси в България

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол