Натали Портман ще изиграе близначки!

Натали Портман ще изиграе близначки!
Снимка: netinfo

Актрисата и носителка на "Оскар" Натали Портман ще се превъплъти в образите на еднояйчните близначки Естер и Полин Фридман в биографичен филм.

Освен за главните роли, 37-годишната Портман преговаря и за режисьорския пост във филма за двете сестри и прочутата им вражда, започнала в средата на 50-те години на миналия век.

Естер и Полин Фридман, наричани Епи и Попо, са родени в Айова през 1918 г. В детството и ученическите си години двете сестри са изключително близки. Близначките дори сключват брак на обща церемония на 21-вия си рожден ден.

Отношенията им се обтягат, когато Естер, която ще се прочуе като авторката Епи Ледерър, приема да списва колонка за съвети под името Ан Ландърс и се налага като медийна звезда. 

Враждата помежду им се "отприщва", когато Полин, под псевдонима Абигейл ван Бурен, започва да води собствена колонка, пожънала впоследствие небивал успех.

Враждата между двете сестри продължава десетилетия наред, а след смъртта на Естер през 2002 г. е "наследена" от дъщерите им. Ако се споразумее за поста зад камера, Натали Портман ще режисира филма по сценарий на Кейти Робинс.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти