Най-голямото признание - кой получи титлата "Жена на годината"?

sf
Снимка: Getty Images / Gulliver

Американската певица и актриса Селена Гомес стана Жена на годината според списание Billboard. 

Тя е любимка на може би едно по-младо поколение, което е отраснало с нея и играта ѝ в сериалите на Disney channel. Наблюдаваме Селена от известно време и съвсем спокойно можем да заявим - да, тя наистина заслужава титлата си.

"Селена не само се намира на върха на класациите, но и постоянно вдъхновява младите жени да работят с пълна всеотдайност, да бъдат каквито са и да не се страхуват да използват своя глас... Много се радваме на възможността да я посочим за нашата „Жена на годината“, заяви Джон Амато, ръководител The Hollywood Reporter- Billboard Media Group.

Двукратният лидер в класацията на Билборд 200 Селена Гомес ще получи наградата си на 30 ноември на годишната церемония "Жени в музиката", която ще се проведе в зала "Рей Долби" в Лос Анджелис.

Гомес, печелила множество награди в кариерата си до момента, ще се присъедини към провъзгласените победителки от предишни години в категорията "Жена на годината" на Билборд, включително Лейди Гага, Тейлър Суифт, Пинк, Кейти Пери, Фърги, Бионсе и миналогодишната отличена с приза звезда - Мадона.

 Какво ново около Селена напоследък?

След близо едногодишна връзка с известния канадски певец Абел Тесфайе, известен с артистичния си псевдоним The Weekend последва доста бърза раздяла между двамата. И съвсем неочаквано за всички преди дни тя беше забелязана да се забавлява с бившия си приятел, любимецът на всички млади хора, Джъстин Бийбър. 

Напоследък папараците все по-често засичат двете звезди заедно.

Канадският певец Джъстин Бийбър бе забелязан да излиза рано сутринта от дома на Селена Гомес. 

Бийбър е излязъл от дома на Гомес в понеделник сутринта. По-рано папараците забелязали бялата кола на 23-годишния певец пред нейния дом в Лос Анджелис. При това той е бил със същите дрехи, както предния ден, когато бе забелязан с Гомес във вегетариански ресторант.

Напускайки дома на Селена, певецyt отишъл в супермаркет, където си купил чай. При това той не се криел от папараците.

По данни на западните медии, последните седем дни Джъстин и Селена били видени заедно най-малко три пъти.

Канадецът не крие, че иска отново да спечели сърцето на бившата си възлюбена, но нейното семейство не е във възторг, защото си спомня болезненото й скъсване с Бийбър през 2015 година.

„Джъстин е гнусен човек и никога няма да бъде приет от нас“, каза един от роднините на певицата.

Разгледайте в нашата галерия усмивките, които раздава Селена на червения килим през годините, ТУК. >>> 

Това обаче не обезсърчава канадеца.

„Джъстин е щастлив, че Селена е сама. Той се надява да си върне доверието й, за да бъдат отново заедно. Те трябва толкова много да наваксват. Тази година те изясняваха какво ги бе отчуждило, затова не е учудващо, че отново са заедно... Джъстин се промени и стана по-добър като човек и гадже“, разказа източник от обкръжението му. 

Още интересни новини за Селена:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти