Най-емблематичните бални рокли на Кейт Мидълтън през годините

Най-емблематичните бални рокли на Кейт Мидълтън през годините
Снимка: Getty

Впечатляващи тоалети, повечето от които бели, бяха демонстрирани на банкета, даден от кралица Елизабет Втора в чест на американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания. Кейт Мидълтън се появи на събитието в красива бяла рокля на Александър Маккуин, с която отново утвърди авторитета си на световна модна икона и дама, която преподава урок по стил и класа навсякъде, където се появи. Прочетете повече за събитието ТУК >>>

Това ни накара да се замислим, че безупречната визия на херцогинята по време на гореспоменатото мероприятиe е само малка перла в короната. За своята 8-годишна практика Кейт никога не ни е разочаровала. Независимо дали гостува в друга държава или посреща гости в Бъкингамския дворец рамо до рамо със самата кралица, херцогинята винаги изглежда невероятно и успява да намери баланса между женствеността и консервативната елегантност.

Предизвикваме ви да поемете на модно пътешествие във времето, т.е. от 2011 година насам - вижте в нашата галерия едни от най-запомнящите се бални рокли на херцогинята на Кембридж, които ни карат и до днес да въздъхваме по красотата и елегантността, която излъчва притежателката им.

Към галерията >>>

via GIPHY

Прочетете още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти