Най-добрият любовник...

Кейти Пери каза, че колегата й Джон Мейър е най-добрият любовник, който е имала, по-добър от Орландо Блум и Дипло. Двамата музиканти имаха дълга връзка, която периодично прекъсваха, докато накрая не се разделиха окончателно през 2015 г.

В интервю с Джеймс Кордън, излъчено през уикенда в канала й в YouTube, певицата класира тримата си бивши любовници, като на първо място постави Джон, а след него Орландо Блум. Дипло, с когото имаше кратка връзка през 2014 г., остана на трето място.

Кейти с Джон Мейър
Снимка: Getty/Gulliver

За Джош Гробан, с когото беше близка през 2009 г., каза, че той "се е измъкнал". В разговор с психоложката Рири Сингх, също излъчен по интернет, Кейти Пери призна, че е страдала от депресия и е мислела за самоубийство. Тя каза, че й е трудно да се справи с любопитството към живота й.

Кейти с Орландо Блум
Снимка: Getty/Gulliver

Поп звездата излъчва на живо в интернет какво прави от петък. Тя показа как ходи на йога, приема гости за вечеря, спи, гримира се и разбира се пее. Кейти Пери е с нова прическа - къса руса коса.

Снимка: Getty/Gulliver

Интернет сесията е промоция за новия й албум "Witness". Нейна кулминация ще бе безплатният концерт за 1000 фена в Лос Анджелис на 12 юни.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти