На зеления килим: къде са актьорите от „Матрицата“ 20 години след премиерата

Ембаргото в социалните мрежи за реакциите на „Матрицата 4“ се вдигна, а първите отзиви на критиците изглеждат толкова полярни, колкото може би сте очаквали. И докато пушилката се вдига по различните платформи, кинозвездите от филмовата поредица се разходиха с екстравагантни тоалети по червения килим... или по-скоро зеления килим.

Киану Рийвс и Кери-Ан Мос изглеждаха като стилна двойка, когато се събраха за премиерата на „Матрицата: Възкресения“ в Сан Франциско, Калифорния. Дуото, което е в главните роли на Нео и Тринити от поредицата, излъчваше блясък и елегантност в шикозни черни тоалети.

57-годишният Рийвс мина по уникалния, вдъхновен от Матрицата зелен килим, с черен костюм и забавна раирана вратовръзка. Допълнителен шик му придаваше и неговата дълга прошарена брада.

„Матрицата: Възкресения“ на зеления килим на филмовата премиера

Междувременно неговата екранна половинка Кери-Ан Мос впечатли с дълга черна рокля с дълбоко деколте и сребърни нишки в духа на филма.

Но освен харизма и тоалети, актьорите имат и живот и кариери, които дори не са свързани с франчайза.

Та, какво правят те 20 години след премиерата на филма? Подсказка: някои от тях се завръщат за „Матрицата: Възкресения“, но продължете в галерията, за да разберете повече.

Къде са актьорите от „Матрицата“ 20 години след премиерата

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти