На сватбата на Меган Маркъл и принц Хари ще пее...

v
Снимка: Getty

Християнски госпъл хор и челист тийнейджър ще осигурят част от музиката на сватбата на британския принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл следващия месец, оповести дворецът Кенсингтън, цитиран от Ройтерс.

33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл ще сключат брак в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък на 19 май.

 

#meghanmarkle #princeharry

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle__) on

Принц Хари и Меган Маркъл подбраха музиката за сватбата си, се казва в комюнике на двореца Кенсингтън. Карън Гибсън и Кралският хор - група за госпъл музика от Югоизточна Англия, ще са сред изпълнителите.

 

25 days to Harry and Meghan wedding #princeharry #meghanmarkle #royalwedding

A post shared by Royal Swedish British (@royalswedishbritish) on

Диригентката Гибсън заяви, че се чувства поласкана и е развълнувана от този избор. "Това ще е момент, който винаги ще ценим високо", каза тя.

Челистът тийнейджър Шеку Кане-Мейсън, който спечели конкурса на Би Би Си за млад музикант през 2016 г., също ще е сред изпълнителите, след като принц Хари бил впечатлен от уменията му да свири по време на благотворително събитие през юни 2017-a.

 

#meghanmarkle #princeharry

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle__) on

"Бях слисан, когато Меган Маркъл ми се обади по телефона и попита дали бих искал да свиря на сватбата им - каза 19-годишният музикант. - Веднага отговорих "Да". Голяма привилегия за мен ще е да свиря на чело на такова прекрасно събитие."

 

Още за сватбата на Меган и Хари:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти