На 56 години почина Шинейд О'Конър

Шинейд О'Конър почина на 56-годишна възраст след години на битки за психичното си здраве, съобщиха DailyMail.

„С голяма тъга съобщаваме за смъртта на нашата любима Шинейд“, потвърди нейното семейство в изявление за RTE. „Семейството и приятелите ѝ са съсипани и молят за уединение в този много труден момент.“ 

Ирландската певица стана световноизвестна през 1990 г. с незабравимата балада "Nothing Compares 2 U", чийто автор е Принс.

Sinead оConnor
Снимка: Getty

Родена в Ирландия през 1966 г., О'Конър става един от най-известните музиканти в страната, присъединявайки се към U2, Enya и The Cranberries, всички от които постигат световна слава през 80-те и 90-те години.

Личният живот на О'Конър обаче е помрачен от трагедии и борби с психични заболявания. Тя се е омъжвала четири пъти и е майка четири деца. 17-годишният ѝ син Шейн се самоуби през януари 2022 г., след като изчезна в Ирландия, а самата певица няколко пъти през последните години е заплашвала публично, че би отнела живота си.

Sinead оConnor
Снимка: Getty

"Моят красив син, Невиим Неста Али Шейн О'Конър, истинската светлина на моя живот, реши днес да сложи край на земната си борба и сега е с Бог. Да почива в мир и никой да не последва примера му. Моето момче. Обичам те толкова много. Почивай в мир", написа О'Конър след смъртта на детето си.

Причините за смъртта на ирландската звезда за момента не са обявени публично.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти