Специално

Кралете на лукса и скандала: мрачните тайни на семейство Версаче

Възможно ли е една от най-богатите и известни италиански фамилии някога да спре да буди любопитството и интереса ни? Не и ако говорим за легендарното семейство Версаче – кралете на лукса, красотата и скандала.

Историята на една от най-големите модни къщи в света не е просто история за неспирния възход на богатите. И покойният Джани Версаче, и неговата сестра и наследница Донатела преминават през изпитания и много трудности, за да се превърнат в кралете на модата, които познаваме днес.

А в богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON попаднахме на вълнуващата биографична лента „Модна къща Версаче“, която проследява драматичния път на Донатела, докато се опитва да поеме контрола над компанията след жестокото убийство на брат си.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Само на 22 години, току що загубила любимия си брат, Донатела се сблъсква с неодобрение, интриги и предразсъдъци, които я тласкат по опасния път на зависимостите. И ако мислите, че нейната история е единствената мрачна тайна на Версаче, определено грешите.

Биографичният филм „Модна къща Версаче“, който можете да изгледате на един дъх в ТВ платформата на EON, определено ще открехне завесата към един свят, който е колко лъскав и красив, толкова и потаен, опасен и мрачен.

А в галерията разказваме повече за някои от скандалните моменти, свързани със семейство Версаче от самото създаване на компанията, та чак до днес:

Мрачните тайни на семейство Версаче

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти