Мрачната тайна на брата на Кейт Мидълтън (която е пазил през последните 2 години)

Джеймс Мидълтън
Снимка: Getty

Джеймс Мидълтън, братът на херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън, е пазил ужасяваща тайна през последните 2 години, а именно, че се борил с клинична депресия и Синдром на дефицит на вниманието.

Корените на проблемa му са започнали обаче далеч по-рано, още в детството му, когато малкият тогава Джеймс е бил диагностициран с дислексия и проблеми с фокусирането.

В есе, промотиращо благотворителната организация за психично здраве Heads Together (чийто патрони са сестра му Кейт и зет му, принц Уилям), публикувано в британския сайт DailyMail.co.uk, 31-годишният Джеймс разказва за тежкия път, който е трябвало да премине през последните няколко години - започвайки от отричането, от нежеланието за никаква физическа и мисловна дейност, асоциализирането от близките си, до осъзнаването, търсенето на професионална медицинска помощ и лечението.

В искрения си текст, написан от първо лице, господин Мидълтън разкрива надълго и широко за странностите и очарованията на своя характер, както и за малките знаци, които тялото и разумът са му давали, че нещо не е наред и че проблемът се задълбочава.

Така през 2016 Джеймс се оказва в бездната на клиничната депресия - черноглед, с усещане за тотална безизходица, без желание за живот и контакт с приятелите и роднините му. След месеци, прекарани в тотална изолация у дома, съпроводени от молбите на загрижените си родители и сестри (Кейт и Пипа), все пак стига до лекарския кабинет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Storms a coming

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Следва дълга и тежка битка със Синдрома на дефицита на вниманието, която обаче е с успешен завършек, защото към днешна дата Джеймс гледа на живота по различен начин. Той осъзнава себе си, приема се, надживял е страховете си и чертите на характера си, които го смущават. Признава, че понякога фактът, че е известен заради връзката на сестра му Кейт с кралското семейство на Великобритания, го кара да се чувства некомфортно, тъй като не е свикнал със славата, но отрича това да е причината за влошеното му психическо състояние през последните 2 години.

В края на изповедта си Джеймс прави заключение, че понякога е добре нещата да не се добре, защото това ти дава стимул да се промениш и да работиш в посока те да имат положителен развой. Допълва и че от депресивните пристъпи са му помогнали да излезе четириногите му приятели, домашните му любимци, кучета. 

Цялото есе на Джеймс Мидълтън (на английски) можете да прочетете ТУК, а ние споделяме, че отскоро братът на Кейт Мидълтън е отново активен в социалната мрежа Инстаграм и дори е направил профила си публичен, което е знак, че се възстановява добре. Именно от официалния му Инстаграм акаунт са и неговите кадри в материала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rafa, Ella, Zulu, Inka & Luna 🐾🐾🐾

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Още: Непознатият брат на Кейт Мидълтън

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти