„Мис Пепеляшка“ - между комфорта и кошмара

„Мис Пепеляшка“ - между комфорта и кошмара
Снимка: Nova

Комедия, драма и екшън ще видят зрителите в първия епизод на най-новия риалити експеримент по Нова – „Мис Пепеляшка”.

Два крайно противоположни свята ще се сблъскат утре, точно в 22.00 ч. Кукла от плът и кръв – Габриела Радославова, ще замени безгрижния живот с предизвикателствата на селския труд, а едно обикновено момиче ще разбере, че славата също иска своите жертви.

Сблъсъкът на ценности ще започне още преди двете героини да стигнат до своя нов дом. Луксозно, комфортно и приказно – такова ще бъде пътуването на обикновеното момиче към нейния непознат живот. Не това обаче очаква жената с най-впечатляващи устни, спечелила си прякора „Мис Джуки”. Изтощително, безкрайно и кошмарно ще бъде началото на нейното приключение.

Тя ще пътува повече от 5 часа – ще се срещне с особеностите на междуградския транспорт, ще пътува на автостоп и дори времето няма да бъде на нейна страна – какво по-хубаво от това да те вали сняг, докато мъкнеш куфара си с луксозни дрехи по калните пътища. Това обаче ще се окаже само лека загрявка преди сблъсъка й с истинския живот на село.

Как се копае дупка с над 10-сантиметрови токчета и може ли една кукла да цепи дърва? Защото банята не е шега и как кошер с пчели ще я накара да побегне с писъци?

И докато за обикновеното момиче всички тези задължения са лесна игра, в безгрижния свят, в който ще попадне, тя ще се изправи пред дилеми от съвсем друг характер... като например, би ли направила корекция на своите устни.

Екстремните ситуации ще продължат и в следващите епизоди на „Мис Пепеляшка”, където истинска кралица на красотата ще трябва да се справи не само с оборската тор, но и със схващането, че от нормална тоалетна всъщност няма нужда...

Кой ще оцелее в този експеримент? Кой ще издържи на изпитанията и кой откровено ще признае, че не може да се справи? И най-интересното – какво ще си кажат двете героини, когато накрая застанат лице в лице?

Мис Пепеляшка – от 9-и април, всеки четвъртък, 22.00 ч. по Нова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти