Миранда Кър отново по бельо

Миранда все по-често започна да се появява в оскъдно бельо
Снимка: ЕПА/БГНЕС

От "Виктория Сикрет" (Victoria's Secret) създадоха поредната невероятна рекламна кампания. В нея участие взимат най-популярните им в последно време "ангели" - Миранда Кър, Кандис Суонпол, Адриана Лима и Ерин Хийтъртън.

Всички те позират само по бельо като демонстрират перфектни тела, за които си мечтаят и мъже и жени, и широки усмивки на лицети.

Разбира се, особено впечатление прави Миранда, която е новата суперзвезда на компанията за луксозно бельо.

Едва ли някой би познал, че тя е родила първото си дете преди година. Съпругата на Орландо Блум споделя, че тайната на красивата й фигура е в редовните упражнения и здравословното хранене.

Тя казва, че сега, когато вече е майка, свободното й време доста ограничено, но все пак се старае да не пропуска ежедневните си тренировки по пилатес и йога.

"Пускам малкия да си играе на земята, докато аз тренирам", споделя Кър.

Миранда е първият австралийски модел, който подписва договор с Victoria's Secret. От 2007 г. тя е част от фирмата като разкрива, че в началото изобщо не се е чувствала красива на фона на останалите си колежки.

"Чудех се защо изобщо са избрали мен?", казва Кър.

С днешна дата моделът споделя, че се чувства много по-спокойна и уверена в себе си и във външния си вид и че много се радва на извивките на тялото си, с които се е сдобила след бременността.

"Харесвам Victoria's Secret, защото те налагат един имидж на здравословно изглеждащото женското тяло и това е от полза за всички нас. Смятам обаче, че за всеки е важно да спазва хранителен режим и да спортува редовно, за да се чувства добре в тялото си", казва Миранда.

Истината обаче е, че всички нейни колежки са доста слаби, а Кандис Суонпол даже беше обвинена, че е анорексичка, след като на фотосесия за бански костюми показа покъртително мършаво тяло.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти