Мерил Стрийп ни разсмива от сърце

Майстор на актьорското изкуство от най-висока класа
Снимка: Getty/Guliver

Както печеленето на статуетки "Оскар" е детска игра за 63-годишната Мерил Стрийп, така и преминаването от крайно драматичен в безумно смешен кинообраз се случва със страхотна лекота в професионалния живот на тази велика жена.

Няма как обаче тя да не се съобрази с лятното настроение, обзело света, затова съвсем на място и на време ни предстои да видим актрисата в нова комедийна роля този август.

"Hope Springs" е името на последния филм с участието на Мерил, а негов режисьор е Дейвид Франкел, който свърши чудесна работа и през 2006 г. с продукцията "Дяволът носи Прада" ("The Devil Wears Prada"), донесла приходи от близо 350 млн. долара.

Основната сюжетна линия в "Hope Springs" се върти около усилията на героинята на Мерил да съживи искрата в 30-годишния си брак, отдавна преминал в редиците на скучното и предсказуемо съжителство.

Екранен съпруг на трикратната носителка на "Оскар" е Томи Лий Джоунс (65 г.), а диалозите, които двамата си разменят на екран, са чиста проба хумор, но от онзи, успяващ да разсмее и най-скептичната публика.

Трейлър на филма "Hope Springs" може да видите ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти