Мегън Маркъл и принц Хари най-сетне заживяха заедно в Лондон?

мегън маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Вчера Мегън Маркъл е засечена на лондонско летище, няколко дни след новината, че е приключила снимките на сериала си Suits и повече няма да участва в него. Не е съвсем ясно дали Маркъл е дошла в Лондон само за кратко, за да се види с принц Хари, или се мести за постоянно, но няколко улики подсказват, че актрисата май наистина се мести във Великобритания завинаги.

Източници споделят, че Мегън се е изнесла от апартамента си в Торонто и преди няколко дни там са забелязани няколко камиона, които пренасят мебели и контейнери с вещи, които трябва да бъдат изпратени до Обединеното кралство.

Мегън Маркъл за връзката си с принц Хари: "Влюбени сме! Останалото няма значение"

Мегън е пристигнала в Лондон в събота, по-малко от седмица след новината, че напуска сериала, в който се снима след 8 сезона работа по него.

С края на работата ѝ по сериала, животът на Мегън вече няма смисъл да бъде в Торонто. Това е краят на една страхотна ера за нея и тя е тъжна, че приключва, но е и много развълнувана за новото начало, което ѝ предстои с принц Хари.

Слуховете, че двамата ще заживеят заедно в Двореца започнаха да циркулират още през месец март, когато започнаха усилени ремонти в двореца Кенсингтън, а принцът изглеждаше нетърпелив те да приключат час по-скоро. Тази теория се затвърди още повече, след като през септември стана ясно, че Мегън ще загърби актьорската си кариера.

Мегън Маркъл и принц Хари уловени в сладка целувка!

мегън маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

За момента се знае, че Мегън вече има свой гардероб, пълен с дрехи в дома на Хари, но още не е ясно кога да очакваме кралски годеж. Твърди се, че той няма да се случи до края на годината, макар и да имаше упорити слухове именно за такава развръзка.

Календарът на кралското семейство е изпълнен със събития през декември и едва ли ще има време за годеж. По-вероятно е това да се случи в началото на 2018-та година.

Юни пък е идеален месец за кралската сватба, защото Кейт Мидълтън ще има време да се възстанови след раждането на третия има наследник, а принц Уилям, който най-вероятно ще бъде кум, ще има повече време да помогне в организацията на сватбата.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти