Меган Маркъл вече се омъжи!

Меган Маркъл вече се омъжи!
Снимка: netinfo

​Меган Маркъл, която предстои да сключи брак с принц Хари на 19 май, всъщност вече се омъжи! 

Разбира се, това се случи само на кино - и по-конкретно в сериала, в който тя се снимаше няколко години поред, преди да се запознае със своя принц.

Героинята на Меган от сериала "Костюмари" се казва Рейчъл Зейн и точно като актрисата също мина под венчилото с екранния си партньор Патрик Дж. Адамс, който пък в епизодите играе ролята на адвоката Майк Рос.

Снимка: netinfo

В последния епизод на седмия сезон на "Костюмари", който бе излъчен тази сряда в Щатите, героите на Меган и Майк се женят и всъщност напускат сериала. Сценаристите на епизодите "ги изпращат" в друг град и това е тяхната последна поява в сериала. Актьорът Патрик Адамс също напуска сериала паралелно с Меган и ще се отдаде на нови кино проекти.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Припомняме, че Меган Маркъл се снима в сериала от 2011 насам и след годежа с Хари и предвид бъдещата сватба в замъка Уиндзор официално се оттегли от актьорската си кариера, както е по протокол. Тя също така закри своя блог и след сватбата ще се отдаде на благотворителни проекти.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Меган и Хари са заедно от юни 2016-а и до сватбата им на 19 май Меган няма повече поети официални ангажименти. Което означава, че предстои да я видим отново в пълния й блясък на сватбената церемония.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Оттук нататък всички фенове на сериала "Костюмари" ще го гледат без участието на Меган, а самата тя вероятно ще продължи да го гледа, но от Лондон, където ще заживее окончателно след сватбата.

Снимка: netinfo

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти