Меган Маркъл вече не говори с баща си?

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Откритата комуникация на Томас Маркъл с медиите, която противоречи на желанието на херцога и херцогинята на Съсекс, вече има своите последици, пише ELLE.

Източник от двореца споделя, че Меган Маркъл към момента не общува с баща си, а последният им разговор е бил преди повече месец в деня след сватбата ѝ.

По сведения на US Weekly кралското семейство е „разочаровано“ от интервютата на Томас в телевизионното предаване Good Morning Britain и сайта TMZ, за които дворецът не е бил уведомен предварително.

Друг източник представя ситуацията по-директно, казвайки, че Томас „върви по тънък лед“ и трябва да спре с изявите пред медиите, ако иска да поддържа отношения с Меган и принц Хари: „Това засега със сигурност ще повлияе на решението дали Хари ще се запознае с Томас, или не.“

В отговор на тази информация приближен на Томас Маркъл (или според някои – самият той) споделя: „Томас обожава дъщеря си и се кълне, че никога не е искал интервютата да му донесат внимание. Всичко, което някога го е интересувало, е да защити Меган.“

Едва ли тази дефиниция включва разкриването на лични разговори с принц Хари и желанието на Меган за деца – затова и по последна информация 73-годишният телевизионен оператор и осветителен режисьор е отправил извинение към дъщеря си.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти