Меган Маркъл съветва жени как да се държат на интервю за работа

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Меган Маркъл направи изключителна изненада на клиентка на една от благотворителните организации, с които работи – SmartWorks, която помага на жени да си намерят работа.

Според организацията 38-годишната херцогиня се е съгласила да разговаря с клиентката преди интервюто ѝ за работа, за да ѝ пожелае късмет. В клипа, споделен в акаунта на SmartWorks в Twitter, Меган споделя малко съвети, а също прави комплимент на жената, че е истински „пазител на надеждата“ за това, че е толкова упорита в търсенето на работа в този туден период за целия свят.

 „Изглеждаш невероятно уверена и подготвена. Знам, че всички тук са толкова развълнувани“, каза Меган. „Прочетох какви са вашите интереси, а също и че имате сериозна подготовка на тема психичното здраве, нали? Психология? Смятам, че това е отлично.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Smart Works (@smartworkscharity) on

След като жената благодари на Меган, че е отделила време да се обади, херцогинята я увери, че за нея е удоволствие да може да разговаря с нея и да участва доброволно със SmartWorks.

Меган Маркъл стана патрон на SmartWorks през януари миналата година. Организацията сподели и съобщение от Меган, в което тя ги хвали за „способността им да дават власт на жените“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Smart Works (@smartworkscharity) on

Бившата актриса аплодира работата на организацията, признавайки гордостта си от бързия преход на благотворителността към виртуални услуги, заради продължаващата глобална здравна криза:

„За мен беше чест да се срещна и да се уча от толкова много талантливи жени в мрежата на SmartWorks през годините и наскоро да видя невероятната работа, която вършат, за да адаптират своите програми към реалността на тази пандемия.“

За изненадващия видеоразговор Меган носеше пуловер в цвят бордо със златни огърлици и прибрана назад коса.

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

Още кралски новини: 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти