Меган Маркъл очарова в синьо и с холивудски блясък в косите

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Принц Хари и Меган Маркъл бях водещите гости на снощната благотворителна гала вечер „100 дни до мира“ в Уестминстър.

Херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнаха заедно в добро настроение и хванати за ръце. Принц Хари беше заложил на тъмносин костюм, а за разлика от последните си няколко появи, когато беше в черно и с прибрана коса, този път Меган Маркъл внесе разнообразие във визията си.

Херцогинята беше облечена в синя рокля без ръкави Jason Wu, комбинирана с обувки Aquazurra в същата гама и черна чантичка Christian Dior.

Косата на Меган Маркъл беше сбободно пусната на страничен път и стилизирана с гъсти къдрици, отметнати върху лявото ѝ рамо, които напомнят златния холивудски стил от началото на XX в.

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Музикалната гала вечер се състоя по повод 100-годишнината от края на Първата световна война. Концертът е начин да се отпразнува работата на три благотворителни организации, подкрепящи ветерани от войната в борбата с психичните им заболявания. Сред въпросните дейностти е и кампанията “Heads Together”, ръководена от херцога и херцогинята на Съсекс, както и херцога и херцогинята на Кеймбридж – принц Уилям и Кейт Мидълтън.

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти