Меган Маркъл и принц Хари са на сватба в Рим

Меган и Хари
Снимка: Getty

Херцога и херцогинята на Съсекс бяха забелязани да пристигат за сватбата на Миша Нону в Рим, съобщиха от Harper's bazaar. Кралската двойка се отби до Италия, за да уважи празника на модната дизайнерка преди планираното им пътуване за Африка.

Миша е една от най-близките приятелки на Меган Маркъл. Наскоро заедно представиха колекция от работно дамско облекло в подкрепа на организация, подпомагаща жени, които се връщат обратно или сменят работата си. 

Меган и Хари не са единствените кралски особи на сватбата - принцеса Юджийн и принцеса Беатрис също са забелязани на събитието. Сред останалите известните личности са и Кейти Пери, Орландо Блум, Иванка Тръмп, Джеймс Кордън и други.

Виждаме Меган с черна елегантна рокля с искрящи детайли и широки ръкави. За завършек е заложила на чифт обеци от злато и диаманти. Хари изглежда зашеметяващо до нея, облечен в класически черен смокинг. Четиримесечният им син Арчи отсъства, но ще се присъедини към тях за кралската екскурзия до Африка.  

Очакваме още снимки от сватбената церемония, които с вълнение ще споделим с вас. Следете ни за още информация по темата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти