Меган и Хари във вихъра на танца в първия ден от посещението си в Африка

Меган и Хари
Снимка: Getty

Южноафриканската обиколка на херцога и херцогинята на Съсекс вече започна и по всичко изглежда, че двамата си прекарват повече от добре!

В понеделник принц Хари и Меган Маркъл пристигнаха в Кейптаун, където бяха посрещнати от група танцьори. От заснетите кадри се вижда как в началото двойката аплодира изпълнението, но скоро и двамата са увлечени в танца след като танцьорите ги хващат за ръка.

23-годишната Лилита Мазана, която танцува с херцогинята, сподели пред пресата: „Меган е добра танцьорка. Много е мила. Уменията ѝ бяха страхотни.“

Меган и Хари
Снимка: Getty

В Кейптаун херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха организацията за човешки права Justice Desk. Тя подпомага развитието на децата от местното селище с уроци по права, самоотбрана и др., като Хари и Меган са съответно неин президент и вицепрезидент.

Там херцогинята се появи в рокля Mayamiko с черно-бял десен на стойност само £69 и обувки на платформа Castaner за £80.

Вижте още снимки в галерията >>>

По-късно през деня Меган се преоблече със синята си рокля Veronica Beard, която носеше и в Тонга по време на миналогодишната обиколка. Втората спирка на семейството беше музеят District Six, който по време на апартейда през 70-те е бил част от преместването на 60 хил. жители от различни раси.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Вижте още снимки в галерията >>>

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти