Матю Макконъхи изненада възрастни хора от дом в Тексас

Матю
Снимка: Getty

Изолацията не е пречка да вършим мили жестове от разстояние – доказа го и актьорът Матю Макконъхи, който изненада възрастни хора в родния си Тексас.

В компанията на своята съпруга, две от трите им деца и майка си 50-годишната звезда стана домакин на виртуална игра на бинго за пенсионерите, които живеят в центъра за възрастни хора Enclave at Round Rock.

В официалната Facebook страница на дома беше публикуван и клип, на който актьорът обявява победителите, докато участниците видимо се забавляват. Наградата е да зададат на актьора въпрос по желание.

Припомнете си тук някой от най-чаровните моменти на Матю Макконъхи >>>

От центъра пишат към публикацията: „Във време, когато всички се стараем да превърнем лимоните в лимонада, сме доволни, че Матю отдели време да поиграе любимата ни игра заедно с нас. Както Матю би казал, „нека превърнем тази червена светлина в зелена.“

Оказва се, че още през септември пенсионерите от центъра са записали видео, в което молят Макконъхи да ги посети, за да поиграе с тях бинго. Те го приканват да вземе и майка си Мери Кейтлин, която някои от възрастните хора там познават. Макар и виртуално, желанието им вече е сбъднато.

Припомнете си тук някой от най-чаровните моменти на Матю Макконъхи >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти