Маша проговаря за Гришо: Той е страхотен, винаги иска да бъде перфектен!

Маша проговаря за Гришо: Той е страхотен, винаги иска да бъде перфектен!
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Две от големите звезди на тениса - Григор Димитров и Мария Шарапова - приключиха романса си преди повече от две години, но изглежда все още таят добри чувства един към друг. Поне това си личи от думите на красивата рускиня по адрес на бившото ѝ гадже. 

Маша публикува автобиографията си, която веднага предизвика истински фурор. И в нея има няколко добри думи за Гришо, с когото изкараха години заедно и постоянно бяха в светлината на прожекторите. 

"Григор има толкова много потенциал, може да прави страхотни неща с тялото си. Това е дар, но и проклятие. Защото той не просто иска да спечели, иска да го направи по красив начин. Ако прави нещо, иска да е перфектно, или въобще не го иска."

"При него е: "Или ще е незабравимо, или въобще не трябва да го има." Може би точно затова все още не може да разкрие напълно огромния си потенциал", написа Маша за Григор Димитров в автобиографията си. 

В нея тя разкрива и доста лични неща. А именно защо любовта е трудно постижима за големите тенисисти и защо може да съществува само между двама души, които са на корта. 

"Никога не си вкъщи и затова можеш да имаш връзка или само с друг тенисист, или с някого, който отдава целия си живот на теб. Но го отдава по такъв начин, че пътува навсякъде с теб и изведнъж става част от антуража ти."

"А кой прави това? Само някой, който няма собствен живот. Това е човек, когото може би на първо място въобще не искаш до теб. Виждат се такива хора в ложите на играчите, често те им носят багажа. Затова всяка връзка, която имаш, винаги е от разстояние. И ставате нещо като телефонни приятели или само си пишете", разкрива Шарапова за любовта в тениса. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти