Мария Шарапова показа огромния си годежен пръстен

Мария Шарапова
Снимка: Getty

Мария Шарапова със сигурност не е от знаменитостите, които биха се оплакали от изминалата 2020 година, която всъщност ѝ донесе доста силни емоции в личен и професионален план.

Легендарната тенисистка публикува снимка, в която обобщи личните си постижения. 

Първото важно решение през 2020 г. е краят на спортната кариера на някогашната първа ракета в света, при това само няколко седмици преди началото на пандемията.

„2020 г., представях си, че ще си много по-различна. Несъмнено ти разпръсна и великолепие сред суровата и сърцераздирателна реалност. Лично ти ми даде смелост да се откажа от единствения живот и кариера, които някога съм познавала. И ти ми даде подаръка и отдаването за цял живот да се будя до най-добрия ми приятел всяка сутрин. Невероятно вдъхновена съм за това, което предстои през 2021 г. Честита Нова година!“

На второ място тенисистката поставя годежа „с най-добрия приятел“, както сама определя годеника си - британският инвеститор Александър Гилкс, който е и близък приятел на кралското семейство.

Шарапова за пръв път публикува и снимка на годежния си пръстен, който е с огромен диамант с правоъгълна форма. 

Двамата се сгодиха през декември 2020. „Аз казах „ да“ от първия ден, в който се срещнахме. Това беше нашата малка тайна“, написа Маша под снимката с щастливата новина.

Гилкс е израснал в Англия, учил е в колежа Итън, заедно с принцовете Уилям и Хари, и е близък приятел с принцеса Юджини и Пипа Мидълтън.

Той се раздели с Миша Нону през 2016 г., 4 години след екстравагантната им венецианска сватба, която събра звездни гости, включително членове на кралското семейство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander Gilkes (@gilkesa)

Шарапова се оттегли от тениса по-рано тази година след забележителна кариера, включваща пет титли на сингъл от Големия шлем. Тя печели "Уимбълдън" през 2004 г., когато е едва на 17. След това триумфира на всички други големи състезания, на Откритото първенство на Франция - два пъти, през 2012 и 2014 г.

Сред мъжете на сърцето ѝ в миналото са фронтменът на Maroon 5 Адам Ливайн, звездата от НБА Саша Вуячич и Григор Димитров.

15 звездни двойки, които са се венчали тайно

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти