Мария Илиева: обичаната, щастливата, влюбената...

f
Снимка: EVA

„Не мога да скрия, че съм обичана и много щастлива, предстои ми най-голямото събитие”.

Това заявява в новия брой на списание „Ева” певицата Мария Илиева.

„С Георги се влюбихме, пожелахме да създадем живот и Бог бе милостив – забременях веднага след като го решихме. Той не живее в България, развива успешно бизнеса си в Белгия. Категорично не желае медийно внимание и аз уважавам това”, допълва Мария Илиева.

„Георги е по-млад от мен и не намирам нищо сензационно в този факт. За мен годините са цифри, които нямат непременна връзка с поведение, душевност, визия”, заявява още певицата пред списание „Ева”.

В галерията ни ТУК можете да се порадвате на още снимки на възхитителната Мария Илиева

В социалните мрежи пък веднага се появиха предположения и за това кога е било създадено бебето. Припомняме, че през пролетта на 2017-а Мария за първи път загатна за отношенията си с 13 години по-малкият от нея Георги с няколко снимки, пуснати в социалните мрежи от ваканцията им в романтична Венеция. Близки до двойката подозират, че именно там, в Италия, двамата са почувствали, че са готови да станат родители.

f
Снимка: EVA

В светските среди се твърди, че Мария се запознава с Георги в Брюксел, страната, в която той развива бизнеса си. Познати го описват като позитивен човек, като модерен мъж с модерно отношение към ролите в едно семейство. В този ред на мисли изобщо не ревнувал Мария от кариерата ѝ и многобройните ѝ фенове, а напротив, насърчавал я, окуражавал я и я подкрепял.

f
Снимка: EVA

Мария Илиева през годините винаги е била пестелива откъм информация за личния си живот и отказваше да дава каквито и да е подробности по темата. От години обаче певицата намекваше в свои медийни изяви, че мечтае за семейство и нормален личен живот, но с мъжете, с които е имала връзки досега, това така и не се бе случило. 

В галерията ни ТУК можете да се порадвате на още снимки на възхитителната Мария Илиева

f
Снимка: EVA

Припомнете си и...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти