Мама Тръмп, мама ураган или жената, която създаде 45-тия президент на САЩ

Мама Тръмп, мама ураган или жената, която създаде 45-тия президент на САЩ
Снимка: eva.bg

"Аз ѝ се нахвърлих, но се провалих. Признавам си. Исках да я чукам, тя беше омъжена“, „Кучка“, „Когато си звезда, можеш да правиш с тях каквото си поискаш. Можеш да ги хващаш направо за п...а! Можеш да правиш всичко!“

Ето изреченията, породили един от големите скандали в хода на президентската кампания в САЩ – думи на Доналд Тръмп в едно видео от 2005-а година, малко след сватбата му с Мелания.

Американските медии не пропуснаха да отстрелят надутия и доста първичен милиардер, поставен удобно на мушка.

И се запитаха кой и как е възпитавал Доналд Тръмп, за да придобие това отвратително, сексистко, примитивно отношение към жените. Някои медии извадиха снимка на покойната му майка, разказвайки историята й.

От снимката можем да заключим само, че е била доста красива и че вероятно от нея Тръмп е наследил вкуса към определен цвят на косата и определена неестествена посока на соаниране.

Коя е Мама Тръмп?

Мери Ан е била имигрантка, пристигнала от родната й Шотландия в обетованата американска земя без пукната пара и дори без здрави обувки на краката си. Започнала работа като прислужница и срещнала седем години по-големия Фред Тръмп, чиято звезда на предприемач и търговец с имоти тъкмо изгрявала.

Бащата на Тръмп бил имигрант от немска фамилия. Не е чудно, че поведението и фразите на Доналд Тръмп в кампанията са мотивирани от желанието му да спечели именно имигрантите в Америка, многобройна и определено бедна част от обществото.

Снимка: netinfo

Доналд Тръмп боготворял майка си, този „генерал в рокля“, който управлявал домакинството, петте си деца (толкова има и Доналд Тръмп) и мъжа си с кадифени ръкавици и винаги знаел как да води тихо и умно битки, които иска да спечели.

Тръмп винаги е уважавал и хора, които започват от нулата. Не случайно неговата първа жена Ивана е такава – имигрантка от бившата Чехословакия, която разчита само на себе си, за да получи от обществото това, което смята, че заслужава.

Снимка: netinfo

Всъщност изследователите на биографията на Тръмп твърдят, че Ивана е била копие на мама Тръмп като характер – ловка, хитра, кокетна, жива и забавна. И много, много прагматична.

И все пак как Тръмп е развил това кроманьонско отношение към жените?

Снимка: netinfo

Отговорът е много прост: мъже като него заменят липсващото им по рождение благородство със самочувствие, изградено върху парите. А жени като Ивана например безпогрешно надушват къде се намира бутонът на този тип мъже.

Снимка: netinfo

Мери Ан Тръмп умира на 88 г. в Лонг Айлънд през 2000 година – там, където се запознава с мъжа си. 16 години по-късно нейният син става 45-тият президент на Съединените американски щати.

Автор: Анета Дженева

Намерете още интересни и вълнуващи истории в сайта на списание EVA тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти