Майчинството ѝ отива: Дженифър Лорънс с първи снимки с бебето

Дженифър Лорънс
Снимка: Getty

31-годишната звезда от „Не поглеждай нагоре“ наскоро посрещна първото си бебе със съпруга си Кук Маруни. Преди няколко дни двойката беше забелязана на разходка с новороденото си дете.

PEOPLE потвърди през септември, че Лорънс и Маруни очакват първото си дете заедно. Двойката се сгоди през февруари 2019 г. и си каза „да“ през октомври следващата година.


По-рано този месец Ейми Шумър говори за новороденото на Лорънс по време на тест с детектор на лъжата с Vanity Fair. Когато я питат дали смята, че майчинството е променило Лорънс към по-добро, комедиантката каза: „само само съм си писала [Лорънс], но се обзалагам, че е така“.

Звездата от „Животът и Бет“ също така заяви, че все още не се е запознала с бебето и не знае името му. „Тя е достатъчно умна, за да не ми го каже“, шегува се Шумър.

Наскоро Лорънс заяви в декемврийския брой на Vanity Fair, че се надява да „защити личния живот“ на детето си, доколкото е възможно.

„Ако съм на вечеря и някой ми каже: „О, Боже, ти очакваш дете!“, няма да се държа сякаш „Боже, не мога да говоря за това. Махни се от мен, психопат!“ Но всеки инстинкт в тялото ми иска да защити личното му пространство до края на живота си, доколкото може“ обяснява тя.

„Не искам никой да се чувства добре дошъл в неговото съществуване“, добави Лорънс. „И ми се струва, че това започва само с това да не го включвам в тази част от работата си.“

Източник, близък до актрисата, сподели през септември, че Лорънс „очаква с нетърпение“ да стане родител.

„Джен отдавна искаше да има семейство и намери идеалната половинка, която обича, уважава и се радва да бъде около нея“, каза филмовият източник. „Тя обича брачния живот и те имат солидна основа за бебе. Тя е много щастлива и очаква с нетърпение да стане майка.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти