Маги Джанаварова: "Докато бях бременна, пеех още по-добре"

На 11-ти октомври се проведе третото от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Думите в музиката". Вълнуващото събитие на сайта ни имаше за гости едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова - и събра повече от 100 гости, сред които популярни лица от светския и медийния живот, както и част от нашите читатели.

Днес повдигаме завесата за пореден път, за да ви споделим какво имаха да кажат специално за Edna.bg прекрасните дами, които направиха това събитие толкова запомнящо се.

маги джанаварова
Снимка:

Пред камерата на Edna.bg застана очарователната Маги Джанаварова – една обичана певица, за която музиката винаги е била начин на живот и призвание. 

От съвсем скоро Маги се радва на най-голямото щастие в живота - на своето бебе. Това обаче съвсем не може да я спре по музикалния ѝ път, даже напротив - обогатява го. 

"Все още не мога да вляза в студиото. (смее се) Иначе по никакъв друг начин не се усещам променена. Даже докато бях бременна, имах усещането, че гласът ми е много по-стабилен. По-хубаво през живота си мисля, че не съм пяла, както докато бях бременна," споделя певицата. 

Маги Джанаварова и "Историите на Edna жена: Думите в музиката"

Дългогодишната и успешна кариера на Маги със сигурност я е научила на много важни неща и тя с радост споделя опита си. Ето какво има да каже тя на момичетата, които искат да превърнат пеенето в своя професия:

"Съветът ми е да имат индивидуалност, да не копират. Много е трудно да не копираш в началото, докато си по-млад. Всички ние се учим от някого или от няколко изпълнители. В някакъв момент да се опитат да трансформират всичко това, което са научили, през себе си, да намерят себе си във всичко, което са слушали и виждали."

Повече за специалната ѝ връзка с феновете и за това песен на коя световна изпълнителка има татуирана върху тялото си - научете от видеото.

Вижте снимки от събитието "Историите на Edna жена: Думите в музиката"

Благодарим на Lilly DrogerieVivacomAstraZeneca и Gevrek, с чиято подкрепа се случи това вдъхновяващо събитие!

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти