Лео Ди Каприо е спасил човек насред океана в навечерието на Нова година

Лео
Снимка: Getty

Освен номинациите „Златен глобус“ за най-новия филм със свое участие – „Имало едно време в Холивуд“, в неделя Леонардо ди Каприо е имал още една причина да се усмихва – оказва се, че няколко дни по-рано 45-годишният актьор е спасил човешки живот.

Източници споделят, че звездата се е притекла на помощ на човек, който в навечерието на Нова година се е изгубил в открити води.

Докато на 30 декември Лео си е почивал на яхта, екипажът дочул, че мъж е останал зад борда на круизен кораб при Карибите. Щом разбрал това, актьорът се съгласил, че трябва да сменят курса на яхтата, за да потърсят изгубилия се.

„Те бяха единствените, които се отзоваха, на часове разстояние, насред океана“, споделя източникът на “Entertainment Tonight”. Той добавя, че 24-годишният французин, когото са спасили, е бил във водата почти 11 часа.

„Всички на борда го търсеха в бурни води, включително ди Каприо“, казва още анонимникът. „Човекът махаше с ръка и беше открит часове преди да се стъмни.“

Актьорът е ваканцувал на остров Сейнт Бартс заедно с приятелката си Камила Мороун, припомня “Just Jared”, а “The Sun” добавя, че мъжът е бил снабден с вода и храна от яхтата преди да бъде предаден на бреговата охрана за медицински преглед.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#leonardodicaprio with #camilamorrone 😍

A post shared by Rayan ☁️ (@hollywood_rs) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти