Лейди Гага подготвя поредния хит

Лейди Гага
Снимка: Getty/Images

Лейди Гага обяви, че първата песен от новия ѝ албум ще се казва "Applause".

Това съобщиха БГНЕС.

27-годишната певица ще издаде дебютното парче от дългоочаквания си трети студиен албум ARTPOP на 19 август и открехна леко завесата за почитателите си, като публикува художественото произведение към песента на страницата си в Туитър.

"Произведението за новия сингъл Applause е във високо качество", съобщи тя и допълни коментара си. Гага разкри още, че почитателите ѝ ще могат да направят предварителни поръчки за албума ARTPOP, който ще излезе на 11 ноември, в деня на пускането на Applause.

Поп звездата е представена като портрет, на който лицето ѝ е боядисано в бяло със сини петна около очите и оранжева, червена и жълта боя около устните, а косата ѝ е покрита с черен шал.

Снимката е направена от Инес Ван Ламсверде и Винод Матадин. Гага показа фотографията за първи път в сайта Women`s Wear Daily, а в придружаващото интервю обясни вдъхновението си за парчето и за творбата.

"Когато гледам снимката, виждат, че има копнеж за аплодисменти. Виждам, че има празнота, която изтича на сцената, че изпълнителят изтича", заяви певицата.

Колкото до посланието на ARTPOP тя сподели:

"Не се определям от един и същи дизайнер, от една и съща прическа или от една и съща икона. Посланието е, че аз не съм една икона. Аз съм всяка икона, създавана от всички цветове в палитрата по всяко време. Нямам никакви ограничения".

Гага, която от няколко месеца е далеч от сцената заради операция на бедрото, ще представи Applause на живо на церемонията по раздаването на видео музикалните награди на MTV на 25 август в Барклис сентър в Бруклин, Ню Йорк. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти