Красота и сексапил каквито не сте очаквали

Красота и сексапил каквито не сте очаквали
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Тялото е наш храм и ние трябва да се грижим за него. Тялото също така е прекрасен дар от природата за нас. Дар, за който трябва да сме благодарни, да го обгрижваме и обичаме.

Това звучи красиво, но колко редовно си го казваме? Доста по-често ние се ядосваме на тялото си, че му се спи и е лениво и затова го поим с кафе, вместо да го раздвижим, което ще даде доста по-дoбър ефект.

Или го храним с абсолютно неподходящи храни, след което му се сърдим, че дебелее и се разболява, подлагаме го на диети, гледаме го критично в огледалото и го крием под широки дрехи... Не се замисляме колко трябва да сме щастливи и благодарни най-малкото от факта, че се радваме на тялото си в неговата цялост.

Загубата на крайник и осакатяването са неща, от които на всеки му настръхват косите и се старае бързо да прогони подобни черни мисли от съзнанието си. Но нещастия и инциденти се случват. И никой не е застрахован...

Един нов фотографски проект си е поставил амбициозната задача да покаже, че тялото може да е силно, здраво и красиво, дори и ако не е в пълната си цялост.

Майкъл Стокс създава изключително силни фотографии на млади ветерани, загубили крайници в битки. Мъже и жени смело застават пред обектива, за да докажат, че са горди с телата си и има защо – силни, красиви, уверени, те кипят от живот.

Самият Майкъл споделя, че след представянето на проекта, много хора са му казали „Браво, това, което правиш, е чудесно – връщаш увереността им!“

На подобни коментари той отвръща: „Тези хора дойдоха при мен с ясна идея и цел в главите си. Аз не им връщам самочувствието, те вече си го имат!

Вижте забележителните фотографии в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти