Кралица Елизабет възлага важна задача на Меган Маркъл

Меган Маркъл Елизабет
Снимка: Getty

Херцогинята на Съсекс доказа още веднъж, че напълно е спечелила доверието на своите нови роднини, този път с новото задължение, което ѝ поверява кралицата.

През лятото Меган Маркъл и принц Хари ще посрещат младежи в Бъкингамския дворец по програмата на Елизабет II „Млади лидери“, а с това херцогинята поема ролята на кралицата в мероприятието.

Въпросната програма отбелязва постиженията на младежи в работата им за британската Общност на нациите, която включва дейности като подкрепа на психичното здраве и застъпване срещу насилието над жени в собствените им страни.

Според изданието Express, домакинството на инициативата е „дейност, смятана за близка до сърцето на кралицата още от началото на програмата преди 5 години“.

Принц Хари стана посланик на програмата по-рано тази година, а в речта си по повода намекна за предстоящото присъединяване на Меган:

„В новата си роля ще работя, за да подкрепя кралицата, баща ми – принцът на Уелс, и брат ми Уилям, всеки от които знаят, че отговорът към предизвикателствата на деня е в младите хора. Освен това, съм много благодарен, че жената, с която предстои да сключа брак, Меган, ще се включи в работата заедно с мен, за което тя изключително се вълнува.“

Меган Маркъл Елизабет
Снимка: Getty

Докато през април все още не беше ясно по какъв начин бъдещата херцогиня ще помага за инициаивата, фактът, че сега Маркъл поема едно от любимите задължения на кралицата е наистина значим.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти