Кралица Елизабет се произнесе: флоралните мотиви са лятната треска

Кралицата не следва тенденциите: тя знае какво работи за нея и се придържа към него.

Ето защо често виждаме Нейно Величество в най-различни ярки цветове: розово, синьо и зелено, например. Но от време на време тя обича да върви по пътя на цветята.

Докато връчваше на британската Национална здравна служба престижния кръст „Джордж“, за да отличи организацията за приноса ѝ към нацията, монархът носеше - не, развяваше - бяла рокля с дълги ръкави и красив летен розов и зелен флорален десен. Бихме искали искала да чуем какво ще каже Миранда Пристли за това.

via GIPHY

Монархът съчета роклята със семпли перлени обеци и верните си черни мокасини. Освен това изглеждаше, че все още носи новата си свежа прическа, която си направи след юбилея и която е малко по-къса, отколкото сме свикнали, и е идеална за настоящата гореща вълна.

Кралицата се присъедини към принц Чарлз при връчването на кръста „Джордж“ на главния изпълнителен директор на NHS Англия и на модерния патрон на университетската болница в Ковънтри и Уарквикшир, които го приеха от името на здравната служба като цяло.

Кръстът е особено значим, тъй като е инициатива, започната от бащата на кралицата по време на Втората световна война.

кралица Елизабет
Снимка: Getty

В Инстаграм акаунтът на кралицата намираме следното:

„С огромно удоволствие, от името на благодарната нация, връчвам Кръста на Джордж на Националната здравна служба на Обединеното кралство“.

Ярките одежди на кралица Елизабет II

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти