Кралица Елизабет очаква още едно правнуче!

кралица Елизабет
Снимка: Getty

Щастливите новини в кралското семейство продължават! След като през септември принцеса Южени съобщи, че ще става майка за първи път, друга внучка на Елизабет Втора също е бременна.

Зара Тиндал, дъщеря на принцеса Ан, очаква третото си дете заедно със своя съпруг – ръгби спортиста Майк Тиндал.

Внучката на кралица Елизабет Втора, за която рядко се говори: Зара Тиндъл

Противно на традицията новината да бъде обявена официално от Двореца, щастливият баща сподели за вълненията си в своя подкаст. „Седмицата беше добра да мен, направихме скенер миналата седмица - трети Тиндал е напът“, разкри той. Двойката вече има две дъщери, Миа, на 6 г., и Лена, 2 г. Майк Тиндал не крие, че се надява третото му дете да бъде момче: „Ще го обичам, независимо е дали момче, или момиче - но моля, нека бъде момче.“

Зара Тиндал Майк Тиндал
Снимка: Getty

Източник от Бъкингамския дворец твърди пред Harper’s Bazaar, че кралица Елизабет „знае и е удовлетворена“ от новината. Третата бременност на нейната внучка е от особена радост за семейството след преживените от Зара два спонтанни аборта преди появата на второто ѝ дете.

Бъдещата майка по-рано казва, че най-трудната част около първата загуба, случила се в края на бременността, е споделянето за аборта пред света, тъй като новината за бебето преди това е била оповестена публично, припомнят от Vanity Fair.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти