Козметикът на Меган Маркъл за херцогинята: „Тя ме караше да чувствам, че мога да променя света“

Меган Маркъл
Снимка:

На 19 май 2020 се навършват две години от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, а за незабравимия ден има принос козметикът Сара Чапман, която споделя за „вдъхновяващото“ си приятелство с херцогинята в ново интервю.

Сара, която ръководи салонът за красота Skinesis, е сред специалистите, наети от бъдещата тогава херцогиня, които да я подготвят за събитието.

Меган и Хари сватба
Снимка: Getty

„Чувствам се голяма късметлийка за това, че изградих страхотно приятелство с Меган“, признава Чапман, а за времето, прекарано с нея, споделя: „Беше удивително преживяване и наистина успях да я опозная като личност: мила, щедра, вдъхновяваща и винаги мислеща как може да помогне на другите“.

За харизмата на херцогинята Сара разказва: „Разговаряхме, смяхме се, приказвахме за разни неща и винаги си тръгвах, чувствайки, че мога да променя света – ето такъв човек е тя.“ Козметикът допълва още: „Тя има безкористен подход и наистина силно желание да помага на хората, затова е наистина вдъхновяващо да си около нея и да попиваш от тази невероятна енергия.“

Чапман, която стои зад блестящата кожа на Меган в сватбения ѝ ден, обяснява, че Маркъл има голямо влияние върху хората, с които работи. „Приятно е да бъда способна да споделя връзката, която имаме, и какъв страхотен човек е тя“, казва Сара, която и преди е споделяла добрите си впечатления от Хари и Меган, наричайки ги „много мили и земни“.

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти