Кортни Кокс разказа кога е загубила девствеността си и предизвика възхищение у всички

Кортни Кокс
Снимка: Getty

Преди няколко дни актрисата Кортни Кокс, която познаваме и обожаваме от ролята й на Моника в сериала "Приятели", бе гост в шоуто на американския водещ и комик Джеймс Кордън.

В него тя разкри подробност около личния си живот, а именно - на каква възраст е изгубила девствеността си. В допълнение Корти говори и относно връзката майка-дъщеря по тази тема и споделя, че нейната майка никога не е дала нито един съвет относно секса към нея.

"Аз не знаех нищо за секса като малка, майка ми не ми беше разказвала абсолютно нито една подробност за тази част от връзката между двама души. Може би не бива да го споменавам, но ще го направя. Загубих девствеността си на 21. И се гордея с това".

Кортни Кокс
Снимка: Getty

Ние можем само да адмирираме Корти за това, че е изчакала до тази възраст, за да се посвети на това лице на любовта и се надяваме поне тя (Кортни има дъщеря тийнейджър - бел. ред.) да разговаря открито за секса с нейното дете, за разлика от майка й.

Искреността й пък породи възхищение в социалните мрежи и хиляди потребители на Twitter подкрепиха Кортни за това, че се е пазила до 21-годишна възраст, тъй като от гледната точка на сегашното подрастващо поколение тези години са твърде много за начало на половия живот.

Повече от гостуването й в шоуто на Джеймс Кордън можете да видите във видеото:

Разбира се, съветваме всички майки да го правят! Сексът е нещо, което се случва рано или късно в живота на всички деца в гимназиалния период и колкото повече подготвяме момчетата и момичетата за този акт, толкова по-отговорни ще бъдат те, когато моментът настъпи.

Кортни Кокс
Снимка: Getty

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти", в която ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти