Колко гости ще присъстват на сватбата на Принц Хари и Меган Маркъл?

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще поканят над 2500 души да участват в тържествата в деня на сватбата им през май, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Хари и американската актриса Маркъл ще се венчаят в Уиндзорския замък на 19 май. Церемонията ще бъде следена с особено внимание от хора от различни краища на света.

"Принц Хари и госпожица Меган Маркъл ще поканят за деня на сватбата си в Уиндзорскиязамък 2640 души, които ще наблюдават пристигането на булката и младоженеца, техните гости и преминаването на процесията с каретата, щом тя тръгне от двореца", пише в съобщение на двореца Кенсингтън.

Сред 2640-те госта ще бъдат представители на благотворителни организации, свързани с двойката, ученици от местни училища и членове на местната общност.

Снимка: netinfo

Към това число спадат и предварително избрани 1200 души от Великобритания с различни биографични данни и на различна възраст.

"Принц Хари и госпожица Меган Маркъл казаха, че искат сватбеният им ден да бъде така организиран, че представителите на широката общественост да се чувстват част от празненствата", пише още в съобщението.

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти