Колко често българите бъркат сол със захар? Вижте

Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е един от най-колоритните и талантливи участници в звездния отбор на Hell’s Kitchen 6, затова е интересно да видим какви са познанията му за вкусовите предпочитания на българите.

►Коцето Калки разкри тайната да изглеждаш млад на 62 и обясни защо не яде месо

Той с право е определян от съотборниците си като сърцето на техния колектив, а днес се включи в един специален food quiz и демонстрира своята интуиция и знания. Нека видим какви отговори даде той за кулинарните предпочитания на нацията. Междувременно и вие можете да правите своите предположения, а верните отговори можете да видите във видеото.

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

93% от феновете на Hell’s Kitchen ядат месо - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Това е грешно, защото напоследък манията да не се яде месо... се оказа много широко разпространена по планетата, така че... мисля че процентът е по-малък. Грешен отговор. Ужас, това месо ще ми изяде главата. Ами, българите са народ, който е, все пак, основан върху коне, където под седлото са сушели конско месо и това им е било основната храна, така че... не, българите не могат без месо. Само аз мога, а и Китодар - това е вторият човек.

Само 20% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат солени пред сладки палачинки - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Възможно е да е вярно, защото, когато се замисля... жените толкова много обичат сладко в онзи период на живота си, особено жена ми. Те просто изпасват всичкото сладко, което съществува наоколо, а тъй като феновете на предаването най-вероятно в основата си са жени... мисля, че това е вярно. Аз обичам солените палачинки предимно, които съдържат сирене, кашкавал, кисели краставички и много добре овкусени с различни други подправки. Иначе, ако трябва някой да ви направи перфектен крем за палачинки... Въобще не купувайте тези боклуци, които се продават във веригите. Елате при мен и ще видите как приготвям шоколадов крем.

50% от феновете на Hell’s Kitchen са бъркали захар със сол - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Твърде е възможно да сбъркаш захарта със сол, особено, ако е от онази едрата хималайска сол или подобна, но... все пак, опитвайте, бе, хора. Опитвайте. Какво да се прави, много е гадно да си изсипеш солницата в кафето. Възможно е... ВЯРНО! Все още не съм бъркал захар със сол, но ми предстои, защото в кухнята на Hell’s Kitchen се случва всичко, а там трябва много бързо да награбиш някакви подправки, преди да са ти ги взели от отбора на Сините или Червените и да ги изсипеш в това... преди да ги е изял Гатьо или Китодар, например.

Коцето Калки
Снимка: NOVA

Само 15% от феновете на Hell’s Kitchen са изсипвали подправки на пода - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Ааа, не. Това е абсолютно грешно. Според мен, 100% от феновете на предаването, които са експериментатори и хоби готвачи, са разсипвали подправки по пода. Ами, аз съм разсипвал подправки по пода. Най-много ме е яд, когато веднъж разсипах самардала, защото самардала е уникална подправка, която се намира много трудно. Това се случи и в Hell’s Kitchen. Носех си тайно в джоба самардала, защото знаех, че там едва ли ще има и може би ще ми потрябва. Изваждайки я от джоба, тя се разсипа.

37% от феновете на Hell’s Kitchen обичат шкембе чорба - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Това е вярно. Не познавам мъж, който да не обича шкембе чорба. Аз самият винаги, когато слизах от влака за Бургас, някога, много обичах да попадна в онези две малки шкембеджийници, в които нарязваха освен шкембето... и част от парцалчето. Продаваха шкембето за 8 стотинки. Така че това е вярно. Ако искате да ядете вегетарианска шкембе чорба, елате при Коцето Калки. Шкембе чорба от гъби кладница и малки соеви хапки.

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти