Кой ще се озове в къщата на VIP Brother?!

Корицата на новия "Блясък"
Снимка: сп.

Новият брой на сп. "Блясък" е вече на пазара. В него ще може да прочетете какво се случва в живота на популярните личности на родния звезден небосклон.

И по-точно - Иван влиза в Къщата на VIP Brother срещу сериозна сума.

Продуцентите на VIP Brother обещават новият сезон на риалитито VIP Brother да удари в земята всички предишни издания, като съберат на едно място някои от най-известните и скандални личности у нас.

За целта Нико Тупарев и компания били поканили за участие една от най-одумваните и хулени през последните месеци двойки у нас – продуцента Иван Христов и водещата Ирина Тенчева.

Биха ли влезли двамата в Къщата и какви условия поставя Иван, можете да разберете само от новия брой на списание "Блясък", който от утре е на пазара.

 

В новия брой можете да разберете още какво депресира Софи Маринова. Освен това ще научите подробности около възстановяването на Багата и да видите кои са звездните абитуриенти на 2012-та година.

Дамите ще могат да прочетат горещи съвети как да подготвят кожата си за плажа, да научат основните трикове, които прилага силният пол в свалките и да разнищят тайните на мъжкия оргазъм.

Всичко това и още много любопитни новини, можете да прочетете в новия брой 23 на списание "Блясък", който е на пазара от 5 юни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти