Кой е единственият странен навик, от който Мегън Маркъл не може да се отърве?

Мегън Маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Факт: Косата на кралската годеница Мегън Маркъл е най-прекрасното нещо, което сме виждали през изминалата година. Съвсем явно въздишахме след лъскавата й черна грива, падаща по раменете ѝ на красиви вълни и си представяхме момента, в който Мегън и Кейт стоят една до друга и си споделят тайни и трикове за блестяща коса.

Но забелязали ли сте, че Мегън има един бюти навик, от който сякаш не може да се отърве?

Мнозина са забелязали, че актрисата постоянно докосва косата си и сякаш не може да спре да си играе с нея. Е, ако и ние имахме толкова блестяща коса, подредена винаги в изрядна прическа, най-вероятно щяхме да правим същото. Но експерти по езика на тялото дават по-дълбоко обяснение на този най-вероятно несъзнателен навик.

Мегън Маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Те казват следното: "Някои хора пипат косите си, а други си играят с пръстите си или потриват ръце, всички тези неволни движения са психологически и физиологични начини да се успокоят и да се справят със стреса, когато се чувстват неудобно или под напрежение."

Различното при успокояващия жест на Маркъл е, че тя го прави по време на големи житейски събития - като обявяването на годежа ѝ и първата ѝ официална поява заедно с принц Хари. Експертите коментират, че в такива ситуации Мегън докосва косата си, защото се чувства неудобно от цялото внимание. Тя държи и главата си леко наведена напред, а това е знак, че слага щит пред себе си, за да се "предпази".

Ние пък нямаме нищо против, когато Мегън играе с косата си, защото ни дава страхотен изглед към невероятния ѝ годежен пръстен!

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти