Кого ще изберат Кейт и Уилям за кръстник на Луи? Ето ги претендентите!

Уилям Кейт кръщене Луи
Снимка: Getty

След като датата на кръщенето на принц Луи беше насрочена за 9 юли, вниманието се насочва към това кой ще има честта да стане кръстник на най-малкия член от кралското семейство.

Към момента по-вероятен избор е личният секретар на принц Уилям – Мигел Хед, въпреки че в края на март беше обявено предстоящото му оттегляне му от поста.

Уилям Кейт кръщене Луи
Снимка: Getty

Хед скоро ще продължи кариерата си извън двореца, но дейността му досега е високо ценена, както се казва и в изявлението от пролетта.

На второ място според залозите е Тиги Петифър – детегледачката на Уилям и Хари, която започва да се грижи за тях при раздялата на Чарлз и Даяна през 90-те.

Смята се, че Петифър и до днес поддържа близки отношения с двамата принцове, за което говори и присъствието на кралската сватба миналия месец.

Уилям Кейт кръщене Луи
Снимка: Getty

Твърде е възможно обаче Уилям и Кейт да не се спрат само на един човек, съдейки от досегашния им опит.

През 2013 г. двойката избра цели седем души за кръстници на принц Джордж, а преди две години щастливците бяха петима роднини и приятели, които влязоха в тази роля за принцеса Шарлът.

Уилям Кейт Шарлът Джордж Луи
Снимка: Getty

Напред в списъка на залагания в британската букмейкърска компания Ladbrokes присъстват още аристократични имена. Това са дъщерята на херцогинята на Корнуел Камила Паркър-Боулз – Лора Лоупс, бившият прессекретар на Кейт Мидълтън – Ребека Прийстли, а не на последно място и Джейн Фелоус - сестра на принцеса Даяна, която също видяхме на сватбата на Хари и Меган.

Уилям Кейт кръщене Луи
Снимка: Getty

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти