Когато звездите полудяват...

Когато звездите полудяват...
Снимка: Getty/Gulliver

Едно от най-големите и важни събития в Ню Йорк се състоя през изминалата вечер на 1 май - The Met Gala 2017. Наричат го още и "модните Оскари".

То се провежда в Metropolitan Museum of Art в Ню Йорк, а темата за годишния Met Ball бе Rei Kawakubo/ Commes Des Garcons.

Met Gala е благотворително събитие, организирано от музея Метрополитън с цел набиране на средства за галерията за костюмите, единствената галерия на музея, която трябва да се финансира сама. Затова всяка година, обикновено през месец май, се организира Met Gala Ball, събитие, на което известни личности се появяват във възможно най-креативните тоалети на различни дизайнери. Тоалетите им обикновено следват и интерпретират опреледена тема, която Метрополитън задават през последното тримесечие на годината. Met Gala балът е събитие, което е само с покани.

Още в началото на септември се спекулираше, че Rei ще бъде предмет на благотворителния бал към Института по костюмите, който е известен като "най-голямата нощ на модата".

Rei Kawakubo е един от най-важните и влиятелни дизайнери на последните четиридесет години.

На събитието присъстваха десетки любими известни личности от света на музиката, киното и шоубизнеса.

Бихме казали, че това е единственото събитие, на което звездите съвсем доброволно "полудяват" и показват себе си в най-шантавия, екстравагантен и щур вид...

Кои звезди уважите The Met Gala 2017 проверете в галерията ни ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти