Когато доказателствата говорят, херцозите мълчат: ето истината за „тайната“ сватба на Меган и Хари

меган хари
Снимка: Getty

Дами и господа, разговорът на Опра Уинфри с Хари и Меган продължава да вълнува много хора, а разкритията продължават в пълна сила.

Първо, напомняме, че херцогинята на Съсекс призна по време на интервюто, че са се венчали тайно 3 дни преди кралската сватба:

„Никой не знае за това. Обадихме се на архиепископа и му казахме: „Виж, това (кралската сватба) е просто зрелище за света.“

 „Това е сключване на съюз между двама души и искахме да го усетим по този начин. Обетите, които впоследствие рамкирахме и закачихме на стените в нашия дом, са произнесени в задния ни двор в компанията на архиепископа на Кентърбъри. Само ние тримата.“

Думите й предизвикаха остри реакции и неодобрително повдигане на вежди сред британското общество, като мнозина попитаха защо данъкоплатците е трябвало да платят 32 милиона паунда за разточителното тържество през май 2018 година в замъка „Уиндзор". 

Оказа се, че това разкритие не е съвсем вярно. Висш духовник, който разследва казаното от херцогинята, обяви публично, че „тайната” сватба на принц Хари и Меган Маркъл не е била нищо повече от личен разговор с архиепископа на Кентърбъри

Това не е всичко. Преди броени дни брачното свидетелство на Меган и Хари бе оповестено в медиите от британската Служба по вписванията, научихме от NOVA. Документът, който се появява за пръв път, ясно показва, че датата на сключването на законен брак от херцозите на Съсекс е 19 май 2018 година на церемонията в замъка „Уиндзор”.

Говорител на двойката потвърди, че церемонията, състояла се три дни преди официалното събитие, „не е била сключване на брак”, а церемонията с архиепископа на Кентърбъри в двореца „Кенсингтън” не е била нищо повече от частен разговор и „размяна на лични клетви”. 

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти