Класическа красота и доброта: Кейт Мидълтън подкрепя любима кауза в елегантно сако

кейт мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята на Кеймбридж посети лондонския квартал Саутуърк, за да се срещне с родители и деца от PACT (Parents and Children Together/Родители и деца заедно) - обществена организация, която се стреми да подобри здравето и развитието на децата и техните родители/настойници - кауза, близка до сърцето на кралската особа.

Кейт се срещна с членове и доброволци по време на седмичната им среща MumSpace, която има за цел да създаде мрежа за подкрепа на родители, отглеждащи бебета и малки деца.

кейт мидълтън
Снимка: Getty

За разходката Кейт съчета черно-белия кариран блейзър с обикновен черен топ и чифт черни заострени панталони от L.K. Bennett. Аксесоарите включваха черно-златен колан, синьо колие с висулка, часовник от неръждаема стомана от Cartier, перлени обеци и пръстен с диаманти от Annoushka и черни велурени обувки от Gianvito Rossi.

„Един от основните изводи беше как местните мрежи за подкрепа са основен принцип, който дава на родителите увереност и устойчивост да подкрепят децата си", заявиха от офиса на кралската особа в двореца Кенсингтън за посещението, според People. "Това е такъв чудесен пример за най-добра практика в използването на силата на общността за взаимна подкрепа.“

кейт мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята, която постави началото на Центъра на Кралската фондация за ранно детство, е известен защитник на ранното детско развитие.

„Първите пет години полагат важни основи за същността ни в бъдеще", написа Кейт в писмо през юни миналата година, докато обявяваше първия встъпителен доклад на центъра, озаглавен „Голямата промяна започва от малки стъпки“. „През този период за първи път се научаваме да управляваме емоциите и импулсите си, да се грижим и да съчувстваме, а така в крайна сметка и да установяваме здрави взаимоотношения със себе си и с другите.

Кейт Мидълтън и принц Уилям подкрепиха здравните работници в Ланкашир

кейт мидълтън
Снимка: Getty

 

Още Кейт:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти