Ким Кардашиян замесена в нов скандал: обвиниха я, че се прави на чернокожа

Ким Кардашиян замесена в нов скандал: обвиниха я, че се прави на чернокожа
Снимка: netinfo

Ким Кардашиян Уест, една звезда, която все още не ясно как точно стана толкова известна, лансира новата си линия козметични продукти на 21 юни тази година.

И типично за нея - с напредването на деня, в който продуктите за красота ще видят бял свят - тя отново се замеси в нов скандал с поддръжниците и опонентите си в социалните мрежи.

Само 5 дни преди официалното пускане на линията #KKWBEAUTY в търговските обекти Ким "подгря" феновете си със снимка, част от кампанията за популяризирането на новото ѝ бизнес начинание.

На кадъра обаче Ким изглежда доста по-черна отколкото е в действителност, толкова черна, че чак напомня на чернокожа жена. 

"Не е нужно да бъдеш чак толкова черна, Ким", "Другите жени какво ли не правят, за да имат по-бяла кожа, а Ким прекара целия си живот и кариера, за да почернее...", "Ким, ти си бяла, имаш арменски корени, защо приличаш на афроамериканка?" са част от коментарите на потребителите в Туитър по повод снимката, която промотира кзометика за контуриране и скулптуриране на лицето.

Дали това е гаф или умишлено привличане на вниманието, знае само самата Ким. Важното е, че тя винаги успява да прикове погледите на обществото към себе си точно когато има нужда от него. А моментът е именно такъв...

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти